Poveşti din Lumea Mare pe 2 roţi

Poveşti din Lumea Mare pe 2 roţi

Dragii noştri, a sosit vremea să ne scoatem puiul la lumină sau, mai bine zis, să prezentăm mai în amănunt proiectul nostru de suflet  – Slowride.ro. V-am mai povestit din timp în timp pe unde învârtim roţile  când nu suntem pe-aici pe la butoane, dar e timpul să ne facem şi noi, precum domnişoarele de pe vremuri la baluri, ieşirea în înalta societate. Şi cum întotdeauna la întâlnirile noastre am încercat să aducem oameni care au poveşti şi mai frumoase decât ale noastre, ca să ne putem inspira în călătoriile viitoare, de data aceasta îi avem invitaţi pe Dl. Răzvan A. Voiculescu, fotograf  şi fondatorul Enisala Moto Adventure, şi pe Dl. Răzvan Baciu, video blogger si omul din spatele Trafictube.ro.

Afis eveniment 31

Povestitorii noştri

Răzvan A. Voiculescu este în primul rând fotograf şi călător, obişnuit fiind să ajungă a se descoperi prin imaginile sale. El ne va purta într-o “Călătorie cu şi despre sine însuşi”.
Ne va vorbi despre “spaţii făr’ de hotar” şi cum putem descoperi, cu un ochi de fotograf, propriile noastre călătorii. Toate acestea de pe şaua motocicletei.

Al doilea invitat este Răzvan Baciu. Este unul dintre iniţiatorii proiectului trafictube.ro, o comunitate preocupată de respectul în trafic. Respectul faţă de ceilalţi participanţi la trafic în mod special. Răzvan are o experienţă vastă pe drumurile din România, călătorind destul de mult în diverse zone ale ţării. Vom discuta despre realităţile de pe drumurile din România şi vom încerca să ilustrăm cu câteva filmuleţe.

Ne vom întâlni într-un spaţiu care mie mi-a plăcut mult încă de la prima vizită, Espace Minoux, aranjat cu gust şi atenţie pentru detalii, sau cum spune gazda noastră, Răzvan Voiculescu: “Demisol cu șarm, predispus la experiențe gourmet, cu vedere la stradă și vederi largi în general, gata să găzduiască ateliere, cursuri, degustări de vin și de povești”. Eu una nu vă spun decât atât: de data aceasta în mod excepţional, chiar îi invidiez un pic pe fumători care or să fie invitaţi la pauze într-o cameră separată să se otră… pardon, relaxeze. O să vedeţi de ce.

Ne vedem aşadar, sâmbătă, 23 Martie, la ora 13:00, la Espace Minoux, Bucureşti, Strada Spătarului nr 26. Atenţie, sunaţi la soneria albă mare din stânga!

Parteneri: Michelin România, S.E.R.V.E, Espace Minoux

Taxa de intrare: 20 de lei, se achită la sosire. Consumaţia nu este inclusă, însă preţurile sunt mai mult decât prietenoase.

Rezervare loc: Deoarece locurile sunt limitate, participarea se face numai pe bază de rezervare. Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la contact at slowride punct ro.

Secţiunea de comentarii este deschisă  pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervaţi mai multe locuri, rugămintea noastră este să ne scrieţi şi numele celorlalte persoane.

Vă aşteptăm cu drag, cu premii, surprize şi-un concurs… de nota 21!

Credit foto: Răzvan A. Voiculescu

Dacă ți-a plăcut, încearcă și:

Hibernarea, detestată dar necesară
Ce crezi că ştii despre siguranţa rutieră în România?
Cum a fost la Povești pe 2 roți cu Two Ride Pamir

4 comments

  1. Eh… sambata sunt zilele orasului Veliko Turnovo si sunt arvunit deja, altfel as fi venit, mai ales ca de loc sunt din Sarichioi – e la doar 7 km de Enisala 😉 De la mine din curte se vede cetatea 🙂

  2. Ei ia uite, nu stiam ca esti de acolo.
    Absentele pe motiv de plimbare sunt motivate, dar numai de data asta! 🙂

  3. Mugur Nistor

    Buna seara. Doresc sa particip si eu la acest eveniment. Multumesc.

  4. Multumesc Mugur,dar un mail la contact@slowride.ro se poate te rog?

Trackbacks/Pingbacks

  1. Să-mi iau motocicletă? | razvanbb - [...] Dacă doriți să vă înscrieți și să participați, aveți mai multe detalii aici la fetele care merg înceeeet, înceeeet…
  2. Invitatie la Povesti din LumeaMare pe 2 roti | Piata turistica din Romania by InfoTravelRomania - [...] Dragii nostri, citeste aici ultimele noutati despre acest eveniment [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *