Cum a fost la Poveşti din LumeaMare pe 2 roţi

Cum a fost la Poveşti din LumeaMare pe 2 roţi

La ediţia specială de Poveşti din LumeaMare pe 2 roţi am reuşit să batem un record, cred că a fost cea mai lungă întâlnire cu poveşti de până acum.  Am avut noroc de o zi frumoasă, o oază de soare între zile reci şi ameninţări de iarnă în plină primăvară. Am văzut oameni venind pe motocicletă, lucru care ne-a bucurat sufletul. Am avut şi participanţi care nu au motocicletă, fapt care iarăşi ne-a adus bucurie; dacă am reuşit să împărtăşim suficient din frumuseţea acestei pasiuni încât să adunăm şi ne-motociclişti pe lângă noi, asta înseamnă ceva. V-am întâmpinat la Espace Minoux cu un cadou din partea Michelin şi v-am răsplătit efortul de a completa un lung chestionar de circulaţie, ca la examen, premiind echipele care au strâns cel mai mare punctaj cu vin din partea S.E.R.V.E. Cei care nu au câştigat sperăm măcar că s-au amuzat cu ultimele puncte din chestionar. Şi nu în ultimul rând, am adunat impresii şi poveşti, mai lungi sau mai scurte, pe care oricum ne-ar fi greu să le reproducem integral aici.

Răzvan Baciu ne-a arătat cum se vede România filmată din zmeu, apoi ne-a pus în faţa unor secvenţe din trafic ce nu s-au lăsat fără exclamaţii şi comentarii, arătându-ne încă o dată, cu dovezi evidente, că a circula în România este o probă de hazard şi că tocmai de aceea nu are sens să ne creştem riscurile circulând imprudent.

Răzvan A. Voiculescu ne-a plimbat pe motocicletă prin mai multe colţuri de lume, de la Portiţa noastră până în Bretania, de la Dobrogea până la o incursiune gastronmică prin cel mai recent proiect al său, Bucătăria hoinară. A fost o poveste lungă dar plină de farmec, cu imagini superbe şi muzică bună.

Iar noi, cu bunăvoinţa voastră, v-am povestit puţin despre frica de a merge pe motocicletă şi despre proiectul anului 2013, un traseu pe Dunăre de la izvoare până la vărsare. Şi pentru că am lăsat tema asta la final, moment în care eram cu toţii deja prea obosiţi ca să ne mai lungim, vom reveni cu o descriere a ceea ce vrem să facem într-un articol dedicat, în curând. Mai departe las imaginile şi o bucăţică de filmare să vorbească, să ne vedeţi măcar aşa la faţă, cei ce aţi lipsit! Şi aşa cum am tot făcut în ultima vreme, vă rugăm să ne ajutaţi cu un feedback sincer, răspunzând la câteva întrebări pe care le veţi găsi aici.

Parteneri: Michelin RomâniaS.E.R.V.EEspace Minoux

Mulţumim Pe Motoare pentru participare şi articol!

 

 

Dacă ți-a plăcut, încearcă și:

Despre ploaie şi femei ude
Donează sânge!
Voluntar, caut timp

3 comments

  1. Frica te tine in viata, pe mobra. Cand nu imi va mai fi frica, nu ma voi mai urca pe motor…

  2. Multumesc pentru gazduire. Astept povesti dunarene. Poate ma convingeti sa devin motociclista.

  3. Mihaela, cu placere! Tine-ne pumnii sa ne reuseasca proiectul, si apoi obligatoriu vom avea si povesti de pe Dunare. Ceea ce o sa insemne ca o sa trebuiasca sa vorbesc iar in fata publicului. Damn…
    Cat despre convins, nu, nu ne-am dori sa convingem pe nimeni, dar daca se convinge cineva singur(a) ne dorim sa ii facem inceputul cat mai usor si mai safe!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Acum (chiar) a venit primăvara! | SlowRide - [...] cum stă cu asfaltul şi temperatura. Dar dacă tot v-am povestit ba cum stăm cu pregătirile  ba cum stăm…
  2. Povești din LumeaMare pe 2 roti - Din Alaska până în Argentina | SlowRide - [...] vom întâlni tot în Espace Minoux, pentru că în urma sondajului de după ediţia anterioară  am aflat că v-a plăcut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *