Ieși afară!

Ieși afară!

O să treacă mizeria asta de-afară, și umblă vorba în sat că în weekend e chiar cald.

Ca atare, te rog frumos, dar insistent, ieși afară. Nu pot să zic marș afară, că sună urât, dar despre asta e vorba: sunt tot soiul de marșuri, parade și demonstrații la care ar fi bine să mergem în număr cât mai mare. Motivele sunt simple, dar uneori ignorate. Cel mai simplu spus mi se pare: ca să își aducă aminte de noi. Știți voi bine restul…

În ordinea datelor, ce-am găsit și eu. Te rog completează lista dacă ai și alte informații despre alte evenimente de acest gen, ca să ne putem strange în număr cât mai mare!

  • De la cumetrii nostrii (nu, nu suntem unii și aceiași, e coincidență de nume. Dar cred că promovăm aceeași idee până la urmă): niscaiva paradă și petrecere în 30 martie – uite așa.
  • Marș organizat de BlackHelmets în 20 aprilie – detalii aici.
  • Un eveniment care presimt că o să ne fie foarte drag și nouă, pentru că ne plac ambele variante pe care le promovează ei, și motorizate și nemotorizate, eveniment organizat de Freeriders: Iubim 2 roti, în 27 aprilie.

O primăvară curândă vă urez!

Dacă ți-a plăcut, încearcă și:

La drum, traseul "înainte"
Scanezi traficul? După ce te uiţi?
Câtă izmană bag?

4 comments

  1. Dilema : eu sunt si sofer de camion…

  2. multumim pentru ajutor

  3. No joke, dilema pare a fi trilema : daca ai categoriile A, B, C, si constati lupte de gherila intre A si B, cum procedezi ?
    Just for fun…

  4. Susţii mişcarea ce nu promovează lupta, ci înţelegerea. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *