Poveşti din LumeaMare pe 2 roţi – din Alaska până în Argentina

Poveşti din LumeaMare pe 2 roţi  – din Alaska până în Argentina

Întâlnirea cu Alexandru a fost aşa cum mi-am închipuit. Dădeam mâna cu un pasionat al motoarelor, care practică acel motociclism cumpătat şi regăseşte momentele de plăcere în a admira peisajul pe care-l străbate. Tihnit şi echilibrat.

De aceea îşi găseşte mai greu companioni de drum. Dar asta nu-i un impediment pentru el.

Promovează conceptul motociclismului neagresiv şi a folosirii echipamentului de protecţie, indiferent de stilul de a conduce.

Dar cine este Alexandru?

2

Într-o „grupare” armonioasă, respectiv Andreea, Alexandru şi Gunnar (motocicleta) au format trio-ul „Micadu”. Din Alaska şi până în Argentina, cei 3 au străbătut 2 Americi infinit de lungi şi variate. 9 luni de aventură şi stări de bine, cu emoţia fiecărui kilometru parcurs.

Povestea lor se poate vedea și asculta chiar de la Alexandru și Andreea în 23 Aprilie, ora 19:30, la a doua ediţie de Poveşti din LumeaMare dedicată motociclismului.

Ne vom întâlni tot în Espace Minoux, pentru că în urma sondajului de după ediţia anterioară  am aflat că v-a plăcut foarte tare. Nici n-are cum să nu placă, locul este aranjat cu mult gust şi şarm, ”pour les connoisseurs”, cum a zis cineva după eveniment. Vă aşteaptă aici o atmosferă plăcută şi premii de la partenerii noştri:  Michelin RomâniaS.E.R.V.E, Editura Tritonic

Taxa de intrare: 25 de lei, se achită la sosire. Consumaţia nu este inclusă, însa preţurile sunt mai mult decât prietenoase.

Rezervare loc: Deoarece locurile sunt limitate, participarea se face numai pe bază de rezervare. Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la contact at slowride punct ro.

Afis eveniment 32

Secțiunea de comentarii este deschisă  pentru nelămuriri sau întrebari, dar pentru rezervări vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervaţi mai multe locuri, rugămintea noastră este să ne scrieți şi numele şi mailul celorlalte persoane, pentru a vă putea trimite un reminder şi ultimele detalii, înainte de eveniment.

Vă așteptăm cu drag!

Credit foto: micadu.ro

4 3

 

Dacă ți-a plăcut, încearcă și:

Cum a fost la Povești pe 2 roți cu Two Ride Pamir
Am plecat dar n-am scăpat
Grădina Zmeilor sau mini-Meteora

5 comments

  1. 23 aprilie e marti. Cum ramane?

  2. aaaa, pe ala nu l-am mai vazut!! 23, MARTI
    PS: si mai rau decat atat, este si Sf Gheorghe!

  3. …acusi cred ca e mai bine. Mersi Cornelia!

  4. Aha, deci să fii Gheorghe e mai rău decât să fie marți ! 🙂

  5. ai auzit tu vreodata gheorghe – 3 ceasuri rele??? Nu, marti e mai rau :)))
    la multi ani cu anticipatie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *