#MyDanube – drumul către Ulm

#MyDanube – drumul către Ulm

Mai în toate dimineţile la începutul acestei călătorii mă (ne) trezeam cu ochii umflaţi de la curentul din cască, de la frig, de la ploile care da, mi-au udat până şi casca pe interior… Către Ulm, în prima zi de călătorit pe lângă Dunăre, am simţit totuşi un fir mic de energie: nu mai plouă! Ceva nori amestecaţi pe cer, da, dar ploaia nemiloasă nu mai suflă în ceafă. Ţi-am mai zis eu, ploaia asta va merita un loc special între scrierile despre drumul înspre şi dinspre izvoarele Dunării. La un momentat dat am emis o cugetare din cască (prietenii paginii noastre ştiu de ea): „Oac!” După atâta apă, cu toate degetele murate, cu ochii bulbucaţi… ce mai poţi să zici?

Bun, să profităm de razele de soare şi să pornim dară, să încărcăm motocicletele (am aflat pe pielea mea că într-adevăr, dacă ai mai mult loc de bagaje, îţi iei din ce în ce mai multe). Îndeasă cele multe în cutii (sunt de plastic, nu se expandează, deci ştiam că ce-a ieşit, trebuie musai să se înfigă la loc!). Pârâie genunchiul când îl ridic peste mobră, un muşchiuleţ blocat la spate, o durere într-o mână… Nimic care să ne oprească, totuşi. Pentru cine nu ştie, reiau: deşi era începutul călătoriei pe lângă Dunăre, eram totuşi după vreo 2000 de km de călărit!

 

Continuarea aici

Acest proiect este susţinut şi inspirat de:

Tripsta.roUngaria.info.roAustria.info/roThe Danube NiederösterreichLinztousismus.atMunicipalitatea VieneiCompress RomâniaIngolstadt TourismusGermany.travelDanube Competence CenterSerbia.travel

Dunare Tripsta Dunare Ungaria

Dunare Linz Dunare Krems Dunare Serbia Dunare Germania Dunare Ingolstadt

Dacă ți-a plăcut, încearcă și:

Scanezi traficul? După ce te uiţi?
Poezia motociclistului
Ochiul de la termometru (sau Cum ne întoarcem în sezon)

One comment

  1. Sa stii ca si eu mi-am pus intrebarea aia cu insamantatul papadiilor. :)) Nu cred totusi, cresc libere de la mama natura, se pare ca se inmultesc destul de repede. In rest, astept cu nerabdare si celelalte impresii. Fotografiile sunt minunate! Bine ati revenit, acum puneti-va pe scris. 🙂 Va pup pe amandoua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *