Au-au-auăleu, se mărită Mona mea…

Au-au-auăleu, se mărită Mona mea…

Nu e Mona că e Alexa, și nu despre asta voiam să scriu ci despre combaterea oboselii la ghidon sau despre petrecerea mega-intergalactică cu Mambo Siria din weekend, de pe malul Dunării, dar na. A ieșit cu nuntă.

Doamnelor și domnilor, a venit momentul epocal în care Alexa și cu prințul consort își unesc… ăăă… GPS-urile? Trasele pe curbe? Își leagă nodurile de la plasa de bagaje? Mă rog, pentru restul care cred în așa ceva, destinele.

De ce vă spun eu asta aici este pentru că, mie cel puțin, o nuntă de motocicliști de prin 2008 mi-a schimbat (în bine) viața pe două roți, adică așa am cunoscut o mână de oameni care mi-au ajuns în decursul anilor cei mai buni prieteni, cei mai apropiați confidenți și cei pe ai căror umeri mă pot sprijini mereu, la greu sau dimpotrivă, cu care împart cele mai mari bucurii. Dar mă rog, așa-s eu, norocoasă.

Revenind la cununia pe două roți, vă zic că e distracție mare. Trecând peste momentul emoțional de la primărie – Casa de căsătorii sector 4 – 25 iulie –  ora 10:50,  unde putem să dăm cu orez în ei, ulterior o să plecăm călare să ne mândrim prin tot orașul cu proaspeții nenoro fericitul cuplu.
Eu tot sper să le leg conserve de șa să le târâie de roata din spate, dar nu știu dacă o să mă lase.

Așa că, pentru prietenii SlowRide, dacă doriți să veniți să râdem de cu ei, să le urăm de bine  și să ne plimbăm cu motocicletele prin oraș după, cu o oprire la pozat care nu știm încă foarte clar unde va fi, haida cu noi.

Altminteri ce să mai zic?
Viață frumoasă pe două roți dragii mei!
mobre

Și pentru că tot vorbeam de Mambo Siria…

Dacă ți-a plăcut, încearcă și:

Simplu, ca pentru un copil
O după-amiază de coşmar
#MyDanube – Plimbare prin Ulm

4 comments

 1. Wow, deja? Asa repede a trecut timpul?
  Alexo, sa fii fericita, si pe mobra si pe langa mobra, ca in poveste!

 2. Lăsați vrăjala. Vii la primărie??? 😀

 3. Felicitări pentru inginerie !
  Vreau să zic (după cum văd io în poză) doi monocilindri adunați fac un Twin – care va să zică…un fel de Harley 🙂
  Mâine – poimâine căutăm și un ataș…
  Garaj de piatră!

 4. Care 2 monocilindri, maestre? Monsterul meu are 2 in V (L, pentru cei mai carcotasi) iar Banditul – 4 in linie.
  In rest, garaj de piatra ne dorim si noi. 🙂 te pup!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Petrecere de burlăcițe: pleacă două, se fac nouă | SlowRide - […] pentru neatenți. V-am zis deja că se mărită. Ca atare, trebuia și-o petrecere de burlăcițe pe care, evident, am…
 2. Wishlist 2016 | SlowRide - […] Consort am vrea să își ia ceva nou… Mă rog, îi las să se descurce în familie că d-aia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *