Povești pe 2 roți în ritm SlowRide

Povești pe 2 roți în ritm SlowRide

Ehei, dragii mei, a trecut ceva vreme de când nu ne-am mai văzut la Povești, de la fantastica ediție cu Micadu, care ne-au ținut cu gura până la urechi de la început până la sfârșit.

Și cum toamna ne înghesuie din toate părțile și ne trimite mai degrabă la băut povestit în jurul mesei decât la drum, ce ne-am gândit noi? Ia să ne strângem frumușel la o nouă ediție de Povești, că de-acum timpul drumurilor lungi pare că s-a cam terminat. Mai dăm așa câte o roată în jurul orașului, dar până la anul nu ne mai aruncăm la mii de kilometri depărtare.

O să povestim despre călătorii trecute și o să vă invităm la o discuție prietenească pe marginea subiectului Ce înseamnă să fii motociclist? Om fi elucidat misterul? Rămâne de văzut.

Ca să ne priască și tihnească pozele și poveștile, vă invităm într-un spațiu care nouă ne este tare drag, că-i tare dichisit – Espace Minoux, loc cu șarm și cu căldură, care are un strop de magie într-însul: venim străini, plecăm prieteni.

Dar ce ne facem, că noi v-am tot povestit pe unde-am învârtit roțile vara asta, doar n-o să ne apucăm să vă spunem prin viu grai ce v-am povestit pe blog, nu? Ei bine, ca de obicei, nu pe noi o să ne ascultați.

Invitați-povestitori vor fi:

 

Mihai Cioca – vicepreşedinte al clubului Free Riders, călător și pasionat de motoare, care a dus, împreună cu membrii grupului Free Riders iubirea pentru tot ceea ce înseamnă motociclism până într-acolo încât au creat un festival – Iubim2Roți, pentru motocicliști, scuteriști și bicicliști, adică pentru toți iubitorii și posesorii de două roți. Tot împreună au făcut campanii umanitare (”Mâini pentru mâine”), concerte caritabile, au participat la acțiuni de deszăpezire când a fost nevoie, au strâns fonduri și donații pentru zone defavorizate și au muncit la videoclipuri și campanii de conștientizare în trafic în parteneriat cu Poliția Română.

”Eu m-am apucat de motociclism dintr-o glumă, dintr-un pariu cu un prieten. Nu aveam niciun imbold să mă apuc de așa ceva. Dar vreau să vă povestesc cum am ajuns de la acea glumă la momentul în care sunt acum. Pe Cosmin, de exemplu (președintele Free Riders) l-am cunoscut într-un service, când făceam o revizie. De atunci acolo am apucat pe calea aceasta, a solidarității, a comunității moto, așa s-a născut Iubim2Roți. Am făcut multe plimbări, dar cel mai mult vreau să vă povestesc parcursul meu în lumea moto” – spune Mihai

Și

Matei Albulescu –inițiatorul RideX, pe care sper că deja îl cunoașteți de aici. Matei este exemplul perfect de cum poți îmbina pasiunea de-o viață cu aspectele practice iar pentru el ideea de mix business with pleasure s-a dovedit a fi una câștigătoare. Și-a schimbat cariera în 2014 și acum toată viața profesională îi este centrată pe motociclete, pentru că așa cum spune el, aici se regăsește cu adevărat.

”După mulți ani de frică, ezitări și invidie la adresa celor care fac ce le place în viață, am descoperit un adevăr atât de simplu: cei care fac ce le place în viață, fac asta pentru că așa au ales să facă!

Pasiunea noastră comună are tendința să ceară mereu mai mult și sigur că, dincolo de deplasări urbane și navete, suntem în căutarea provocării și emoției. Și ultimativ exact asta facem: fie că vorbim de adrenalina pe un drum virajat, de o escapadă epuizantă în sălbăticie sau de o călătorie lungă, descoperim noi abilități, idei, resurse și prieteni.” – Matei Albulescu

 

O să avem timp de povestit, de pus întrebări, de cunoscut între noi, o să facem pauză pentru fumători și la sfârșit avem câteva surprize oferite de partenerii evenimentului.

Ne vedem aşadar, Vineri, 30 Octombrie, la ora 19:30, la Espace Minoux, Bucureşti, Strada Spătarului nr 26.
Atenţie, sunaţi la soneria albă mare din stânga!

Parteneri: Carpathian 2Wheels Guide, Free Riders, Espace Minoux

 

Taxa de intrare: 15 lei, se achită la sosire. Consumaţia nu este inclusă, însă preţurile sunt mai mult decât prietenoase.

Rezervare loc: Deoarece locurile sunt limitate, participarea se face numai pe bază de rezervare. Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la contact at slowride punct ro.

Secțiunea de comentarii este deschisă pentru nelămuriri sau întrebari, dar pentru rezervări vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervaţi mai multe locuri, rugămintea noastră este să ne scrieți şi numele şi mailul celorlalte persoane, pentru a vă putea trimite un reminder şi ultimele detalii, înainte de eveniment.

Vă așteptăm cu drag!

Poster-SlowRide_site

Dacă ți-a plăcut, încearcă și:

Legile fizicii într-un butoi
Pasagerul tău - responsabilitatea TA
Voluntar, caut timp

2 comments

  1. Ambii invitati de onoare circula cu R12GS? 😀

  2. Pățăști… Matei sigur circulă cu mai multe. Posibil și Mihai

Trackbacks/Pingbacks

  1. Recomandări calde pentru timp liber, minte, suflet, buzunar, familie si ceilalți (5) | impresii din lumea mare - […] Povești pe două roți în ritm SlowRide – 30 octombrie, în special pentru pasionații de plimbări cu motocicleta. […]
  2. Free Riders - concert caritabil în casă nouă | SlowRide - […] printre  idei și stări. Pentru astăzi ne propuseserăm să vă povestim cum s-au derulat Poveștile noastre pe 2 roți,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *