Two Ride Pamir – întâlnire la Povești pe 2 roți cu Valeriu și Theodor Pană

Two Ride Pamir – întâlnire la Povești pe 2 roți cu Valeriu și Theodor Pană

La fiecare ediție de Povești ne ridicăm frumos în fața clasei și explicăm stimabilei audiențe care a fost de acord să ne onoreze invitația cum suntem noi SlowRide din 2012, cum încercăm noi cu mersul încet, cu echipamentul, cu atenția, cu regulile și exersatul, cu tot ce face motociclismul mai… plicticos? Nu, mai safe și cu o mai mare probabilitate de a te întoarce în siguranță acasă și tot în același număr de bucăți în care ai plecat.

Acum vin și vă spun – aiurea, domnule. SlowRide este despre povești, despre drumuri lungi, despre călătorii, despre ținuturi îndepărtate, despre a pune roata pe unde nu știi dacă a mai pus-o vreun compatriot vreodată, despre orizonturi îndepărtate și inspirație pentru aventuri.

Cum se împacă treburile? Simplu, știi pe cineva care a plecat vreodată în vreo călătorie lungă (în jurul Americilor? În Mongolia, în Pamir, în Europa, oriunde?), și i-a dat gornetă bă băiatule, am ținut-o tot drumul în roșu, pe-o roată m-am dus pe-o roată m-am întors, blanăăă-brrraapp?
A, nu? Aș fi fost și eu curioasă să cunosc un astfel de călător.

I-am cunoscut în schimb cu mare bucurie pe cei doi Pană – tată și fiu, care au plecat în Asia Centrală cu două GS-uri. Întâi la telefon, și imediat ce m-am prezentat – sunt Ina, de la SlowRide, deja aveam subiect comun de discuție căci se pare că vedem motociclismul și călătoriile pe motor cam în același fel. Apoi la ediția de data trecută cu dl. Doctor, ne-am prezentat și în carne și oase unii altora și i-am întrebat: nu vreți să veniți să ne spuneți despre minunea voastră de aventură?

Au vrut. Nu știu să vă spun cu câtă nerăbdare aștept data de 22 Aprilie când ne întâlnim cu ei povestitori, la o nouă ediție de Povești pe 2 roți în ritm SlowRide. Așa că:

ÎN DATA DE 22 Aprilie, vineri la 19:30, îi avem invitați pe Valeriu și Theodor Pană care ne vor povesti despre călătoria lor pe „acoperișul lumii”.

UNDE?
Locația este Espace Minoux, Str. Spătarului nr 26.
O cunoașteți și dacă nu, o s-o descoperiți cu bucurie și încântare gustativă – pentru că știm că unii veniți direct de la birouri vă așteptăm cu bunătăți din zona Făgărașului și licori alcoolice sau nu, aromate pe măsură.

Atenție – sunați la soneria albă mare din stânga și nu veniți nici mai devreme, nici mai târziu – nu este un local public, deci mai devreme de 19:30 nu este deschis. Mulțumim de pe-acum de înțelegere.

PARTENERI: deja clasici am putea spune: Free Riders, Espace Minoux, Carpathian 2Wheels Guide, Mobra Shop.

CÂT COSTĂ?
Ca și data trecută, vă rugăm să ne ajutați să punem mână de la mână pentru campania Mâini pentru Mâine a celor de la  Free Riders, printr-o donație sugerată în valoare de 20 de lei. O parte din suma care se va strânge cu ajutorul vostru o vom dona pentru campania Mâini pentru Mâine, după acoperirea cheltuielilor organizatorice.

CUM REZERV LOC?
Numai și numai pe mail la contact at slowride punct ro.

Secțiunea de comentarii este deschisă pentru nelămuriri sau întrebări, dar pentru rezervări vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervaţi mai multe locuri, rugămintea noastră este să ne scrieți şi numele şi mailul celorlalte persoane, pentru a vă putea trimite un reminder şi ultimele detalii, înainte de eveniment.

Vă așteptăm cu drag!

SR_poster_povesti_22aprilie-01

 

 

 

 

 

Dacă ți-a plăcut, încearcă și:

De ce?
Singura şansă: copiii să-şi educe părinţii!
Povestea porcului, sau cum să deformezi şaua la prima plimbare mai lungă

2 comments

  1. Se pare că e intimidant să te gândești la așa ceva. Și până la Ulan Bator nu-s decât vreo 7000 de kilometri.
    Vă dați seama că dacă era vorba de distanța Cabo da Roca – Vladivostok nici măcar eu nu mai dădeam “Reply ?”
    Off topic, o replică a unui călător celebru :
    “Până acasă mai am DOAR 9000 de kilometri”

  2. Eu când m-am dus eu cel mai tare și mai departe d-abia d-abia dacă mă apropiam de 6000. Sunt amărâtă. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *