Am plecat dar n-am scăpat

Am plecat dar n-am scăpat

Cum a dat raza de soare de vară am început să tânjesc după conediu. Nu mai spun că era la mijloc și Sauda, Africa Twin-ul familiei, pe care abia așteptam s-o încercăm pe la toate încheieturile. Bine, mai mult Cosmin. Eu visam cinstit să plec de-acasă. Am întrebat în stânga și-n dreapta și am făcut un plan. Cam aschilambic și cocoșat, dar era planul nostru și noi mândri de dânsul.

Întâi de toate, am stabilit că mergem la Sibiu. Bifam cu drag o vizită la prietena noastră Dodo și o bere la Artmania.

De-acasă plecarăm normal: eu și Prințul Consort. Ina atacă pe flanc, prin SMS la 7 dimineața: „pe unde mergeți?” Îi spun „pe Trans”, fac un selfie și plecăm. N-apuc să citesc: „bravo, mă. Pe CARE?” Ne-am tatonat cu mesaje cam la juma de oră distanță, fiindcă nimeni n-avea timp să stea pe loc în așa zi lungă.
N-a fost bai. Într-o pauză de cafea, prin Horezu, ne trezim cu acest rânjet învingător peste noi. Am luat-o, ce să facem, doar n-o lăsam singură-n drum.

img_30072016_134634_hdr

De-acolo au mai urmat vreo 7 ore de drum. Da, am fost talentați cum nu se poate. Câteva din momentele zilei, în filmulețul de mai jos.

Șiii, știți ceva? Am început cu Ina dând buzna în vacanța noastră și-am sfârșit relaxarea tot cu ea, în ultima escapadă, din Grecia.
Daaar, până atunci, mai avem de spus fir-poveste.

Dacă ți-a plăcut, încearcă și:

Despre Ciarli, în reluare - Invitație la un curs de prim ajutor
Poveşti din Lumea Mare pe 2 roţi
Povestea porcului, sau cum să deformezi şaua la prima plimbare mai lungă

2 comments

  1. Băi și totuși nu mă pot obișnui… cum mă ați botezat-o Sauda????
    Ca părinții ăia de-și numesc copiii Fridolin sau Amorel…

  2. Si ce voiai, ma? Sa-i zicem Lăbuș? Azorel?

Trackbacks/Pingbacks

  1. Trei ore în două zile | SlowRide - […] povestit în primul episod al poveştii noastre de vacanţă, cum am plecat noi de-acasă – adică eu şi Prinţul…
  2. Întâlnire cu Gabriel Jderu la Povești pe 2 Roți | SlowRide - […] balcanic, cum sunt Macedonia, Albania sau Bosnia și Herțegovina), sau cum e să te duci în concediu în spatele soțului…
  3. Grădina Zmeilor sau mini-Meteora | SlowRide - […] tot am început să vă povestesc despre concediul nostru din această vară, cu Sauda (așa se „intitulează” tânăra Honda Africa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *