Despre SlowRide

Am vrut să mergem pe străzi mai sigure și nu ni le-a făcut nimeni altcineva așa. Așa că am pus umărul la crearea unui trafic mai sigur şi la promovarea condusului preventiv prin informațiile adunate pe acest site. E foarte cool să fii motociclist, dar e şi mai cool să ajungi acasă din călătoriile tale. Am vrut să ne cunoaşteţi, aşa cum suntem. Așa că ne-am spus poveștile de drum și pățaniile din călătorii. Nu suntem donatori de organe, ci taţi, soţii, mame, fraţi, medici, funcţionari, artişti, IT-işti, prieteni, oameni muncitori, oameni normali, cu familii. Oameni.

Avem o pasiune în comun: cel mai mult ne place să ne întoarcem acasă şi să povestim despre călătoriile şi plimbările noastre cu motocicleta.

SlowRide își propune să fie un proiect care să centralizeze informaţii utile legate de condusul preventiv şi să contribuie, în timp, atât la sprijinirea tinerilor motociclişti cât şi la o mai bună înţelegere a fenomenului moto în Romania. Sperăm ca articolele noastre să ajute în continuare şi să fie o bună inspiraţie pentru cei care ne vor găsi, așa cum și noi găsim inspirație în voi, în cei mai plimbați decât noi, în frumusețea pasiunii noastre.